American Express kreditkort

American Express som också är känt som AMEX är en av de absolut mest kända namnen i världen när det kommer till kreditkort. Även om det finns många människor som har MasterCard och/eller Visa så är det samma människor som fortfarande är intresserade av American Express kreditkort. Vad många inte vet är att även om alla tre av dessa är de mest populära kreditkorten så finns det mycket stora skillnader mellan dem.

MasterCard och Visa-kort kredit är ett sätt göra utbetalningar. Båda kommer att tillåta olika verksamheter att ta emot betalningar med kreditkort med hjälp av sina system. Vad många inte vet är att ingen av de två som faktiskt utfärdar några kort själva utan i stället förlitar sig på olika banker i hela världen för att ge ut sina kreditkort för dem samt ge krediter och ta ut ränta och avgifter. Så din faktura för ditt kreditkort går faktiskt till banken och inte till MasterCard eller Visa.

American Express är helt annorlunda. AMEX utfärdar sina egna kreditkort för sina kunder och de har även sin alldeles egna betalningssystem. Till skillnad från Visa och MasterCard, så driver AMEX hela processen själva. Så nu vet du att varje gång du ser ett American Express kreditkort så vet du säkert vem som har utfärdat kortet, vilket betalningssystem som används mm.

Visa och MasterCard används i närmare trettio miljoner platser över hela världen och detta är mycket långt fler än AMEX men American Express-kortet utökar alltid sin räckvidd på en kontinuerlig basis.

AMEX har också flera fördelar genom att erbjuda kunder i Nordamerika och Europa. I båda områdena kreditkort är allmänt accepterat erbjuder dig attraktiva utseende och fantastiska funktioner. AMEX erbjuder dig billigt, bra belöningar och utmärkt kundservice också.

American Express erbjuder också Blue, som är en nyligen införda kreditkort som ger dig ökad säkerhet, ingen årsavgift, och 0% april under det första året eller så. Du kan också få en längre period utan ränta beroende på din kredit. Efter den tiden har löpt ut, betalar du låga avgifter, vilket gör det ett bra kreditkort för alla som söker en affär. Blå är den nyaste kort från American Express, och kommer snabbt att bli en av de bästa – på grund av det häpnadsväckande funktioner.

I en värld av kreditkort, American Express är ett av de bästa. De erbjuder dig en mängd olika kreditkort, för att tillgodose så gott som alla behov. Du hittar dem på nätet eller via en lokal leverantör, även online är det bästa sättet att gå. Fyll bara i din ansökan, och om du har bra kredit kommer du att godkännas. Innan du vet ordet av har du ett kreditkort från AMEX – och vara beredda att uppleva livet i omkörningsfilen.